onsdag 21. juli 2010

Amerikansk supermarked - den raske veien til diabetes

Skrevet under ett besøk i USA.

Når jeg handler på KIWI eller Rema 1000 eller Menu
eller Coop, er det en masse hyller jeg bare overser fordi
maten der vil få blodsukkeret til å fly i luften.

Men etter å ha vært på Walmart og andre
amerikanske supermarkeder, blir antallet produkter
og antall kvadratmeter med mat jeg ikke skal spise
UTROLIG STORT.

Ikke rart at amerikanerne har blitt enda fetere og
at diabetes har blitt en epedemi her.

Oprah hadde diabetes som tema på ett av showene
jeg har så her om dagen og der fikk vi link til Bob Greenes
informasjon på http://www.thebestlife.com/
og også på Oprahs egen webside
http://www.oprah.com/oprahshow/Diabetes-101-with-Dr-Oz-Dr-Ian-Smith-and-Bob-Greene

Denne setningen fra Dr. Oz er vi nok mange som bør merke oss:
"Patients have a lot of belly fat and the like, and they have enough insulin.But it's not listening anymore because the belly fat has poisoned the ability of insulin to work, so the sugar is still floating around because it can't find a partner to get into your tissues."

Jeg skal studere The Best Life informasjonen nærmere
senere i sommer.

Selv føler jeg at handleturene paa Walmart bare
gjør meg mer bevisst hva jeg IKKE skal spise.

Barndommenes drømmer om godteri, er en
meget kortsiktig illusjon av noe godt, som
egentlig burde hete vonderi eller elenderi eller
noe lignende.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar